Sivut

22.3.2011

Ohituskoulutusta 21.3.

Maanantaina kävimme Benin kanssa taas ohituskoulussa Pawtrack:in kurssilla. Edellisistä kerroista on nähtävästi unohtunut kertoa mutta joka kerta on sujunut hyvin, ehkä liiankin sillä itse ohitusongelma ei ole tullut esille mutta eikai tuosta voi harmissaan olla? :)

Viimekerrasta oli tovin verran taukoa ja tälläkertaa ohituksissa oli mukana 2 muuta urosta. Urokset ovat meille ne haastavimmat mutta ongelmia ei näkynyt. Hienosti kontaktissa ohiteltiin liikkuvaa sekä paikallaan olevaa koiraa. Nämä kun saisi vielä toimimaan tasaisesti normilenkeilläkin niin olisin ikionnellinen. Toistaiseksi tuntuu olevan vähän herran päivästä kiinni että kuinka sujuvasti milloinkin mennään. Haavereilta ollaan kuitenkin vältytty. Meidän lenkkipoluilla on ehkä vähän liiankin haasteellisia ohitettavia ja näitähän olisi syytä välttää, ennenkuin asia on aukottomasti hallussa. Ikävä kyllä se ei aina ole mahdollista...

Kaikenkaikkiaan kuitenkin on mennyt hienosti ja näistä lisää jatkossa!

1 kommentti:

  1. On kurjaa, että jotkut eivät ymmärrä, että toiset haluaa vain kulkea ohi.. Minäkin sanon yleensä kovaan ääneen "Peppi menee ohi" ja silti sen vastaantulijan on pakko päästää oma (ei välttämättä niin sosiaalinenkaan) mussunsa haistelemaan. Omistajat eivät vaivaudu kysymään, saako haistelemaan tulla ja usein vielä lastenvaunut jäävät koirien väliin. Reilu kuukausi sitten mies tuli collien kanssa vastaan ja päästi kysymättä haistelemaan. Pepin pyytäessä koiraa leikkimään, se kävikin Pepin kimppuun. Miehen vetäessään koiransa pois, se nappasi vielä matkalla Okkoa hihasta! Oli tän mamman hermot koetuksella :/ Eikä kysynyt sattuko poikaa, jatko vain matkaa!!
    Viime viikolla meidän paikallislehden txt-palstalla oli kirjoitus, jossa joku loukkaatunut kirjoitti ihmisistä, jotka pelottelee koiriaan heittämällä niitä kohti ohitustilanteessa räminäpurkkeja, vaikka koirat haluaisivat vain tulla haistelemaan vastaantulevaa koiraa! Itse ehkä mielummin kiertäisin räminäpurkin kanssa kulkijat, kun veisin koirani "haisteltaviksi" ;)

    VastaaPoista