Sivut

7.3.2011

Kokkolassa 4-7.3.

Perjantaina illalla oltiin koko porukka perillä Kokkolassa. Ajomatka kesti lähemmäs 6 tuntia, 1 pysähdys. Benille ei takapenkillä matkustelu oikein suju, oksensi kerran. Puolessa välissä tehtiinkin sitten vaihto ja Melvin sai tulla takapenkille. Meillä molemmat koirat eivät voi olla takana kun Melvin ei tahdo pystyä rentoutua jos toinen on ihan iholla. Onneksi menee hyvin näinkin!

Kuvia on lauantailta ja sunnuntailta. Melvin meni lauantai-iltana äidilleni hoitoon, ja on kenties jopa pääsiäiseen asti. Melvin saa nauttia ollessaan ainokainen ja kyllähän äidiltäni sitä huomiota riittää. Nukkuvatkin kimpassa... Siinä on pari, joka sopii hyvin yhteen! Saankohan sitä enään edes takaisin?? Viimeyönä tulikin nähtyä jo pahaa unta erossaolosta mutta onneksi on paras mahdollinen hoitopaikka, niin ei tarvitse oikeasti murehtia :)

Maanantaina puoliltapäivin pakkaushommista kun päädyimme ulkoilemaan, huomattiin että Benillä on virtsatulehdus. Ei sinänsä ihme, sillä se tarpoi kaulaa myöten hangessa koko viikonlopun! Ainut huolihan nyt oli, että mitenkäs menee automatka kun pidättäminen on vaikeahkoa ja pissaamisen tarve tuntui jatkuvan kokoajan. Päädyin sitten soittamaan Kälviälle luottoeläinlääkärillemme Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkärille Pentti Tapiolle. Selitin tilanteen ja hän katsoi parhaaksi soittaa reseptin apteekkiin jotta saamme antaa ensimmäisen antibiootin jo ennen lähtöä. Näin tehtiin ja matka menikin oikein hyvin. Beni nukkui paksun pedin päällä lähes koko matkan ja pysähdyksiä tarvittiin vain yksi.












1 kommentti:

  1. Upeita kuvia ja hieno banneri! :) Niksuki päässy mukaan ^^

    VastaaPoista