Sivut

19.8.2009

Synttäreitä ja pientä harjottelua...!

Maanantaina 17.8 juhlittiin Melvinin 8v-synttäreitä! Kunto on erittäin hyvä mutta hieman alkaa harmahtuminen näkymään, sitä se vanheneminen teettää... ;) Tähän ei voi muuta todeta kuin että tämä herra se vain paranee vanhetessaan! Tässäpä kuva herrasta, kuva on otettu noin 4kk sitten ja on Noora Slotten ottama!





Tänään käytiin Benin kanssa metsäpolulla harjoittelemassa hieman pyöräilijöiden ja muiden koirien ohituksia. Sekä pyöräilijöitä että koiranulkoiluttajia tuli sopivissa määrin ja sopivin väliajoin. Pikkumiestä ei voinut vähempää kiinnostaa muut kun tiedossa oli mukava palkkio tasaisesta tapittamisesta...on se mainio.. ;) Paluumatkalla otettiin sarjoissa muutama pikkuaskel seuraamista ja se meni kyllä olosuhteisiin ja vaatimustasoon nähden hyvin!

Huomenna on tiedossa Koirakoulu Vision pentukoulun yhteistreenit, niistä raporttia myöhemmin. Viikonlopuksi lähden Benin kanssa kahdestaan kotikonnuilleni Kokkolaan. Tämä on hyvää harjoitusta Benille ja varsinkin meille "parina" koska Melvin on ollut ehkä liiankin läsnä koko sen pentuajan. Pyrin raportoimaan Kokkolan reissulta lisää, aiomme kokeilla mm. uintia! Tulee olemaan todella mielenkiintoista seurata Beniä Kokkolassa noin viiden päivän ajan.



1 kommentti: