Sivut

14.8.2009

Pentukoulua ja kuulumisia

Tänään oli taas pentukoulua Tikkurilassa Koirakoulu Vision tiloissa. Aivan mahtavaa kun pääsee sanomaan että "TAAS meni hienosti!" ! Alkuviikosta Benillä oli hieman masuvaivoja mitä nyt ollaan paranneltu pitkin viikkoa, mutta koulutuksessa niistä ei ollut tietoakaan. Nyt herra loikoilee väsähtäneenä, on se aivotyöskentely vaan raskasta - varsinkin kun vieraat ihmiset seuraavat vierestä..!

Tämä oli meidän kolmas kertamme pentukoulussa. 2 kertaa on jäänyt välistä oman sairastamiseni vuoksi. Beni on aivan loistava oppimaan ja keskittymään ikäisekseen. Välillä silmiin tapittaminen on niin intensiivistä että alkaa itseltä pokka pettämään kun miettii miten innoissaan toinen voi olla pienen namin perään ja tekemisen halusta.

Viime sunnuntai (9. päivä) olikin aivan erityinen sunnuntai! Beni pääsi veljensä Onnin ( Ossequente Filibuster) kanssa peuhaamaan metsään! Onni oli aivan yhtä avoin ja innokas kuin Benikin ja aivan kuten pentulaatikossa, Onni näytti Benille kummassa on enemmän "miestä" ! ;) Kerrankin joku sai selätettyä meidän hurjapään ja oikein kunnolla! Tämä temmellys teki parempaa kuin hyvää. Molemmat veljekset olivat illan päätteeksi aivan naatteja! Toivottavasti näemme Onnin vielä usein, sillä hauskempaa ei taida koiran mielestä ollakkaan kuin irti juoksenteleminen oman sisaren kanssa! :)


Veljekset juovat Onnin (vasemmalla) vesipullosta.


Me jäämmekin odottelemaan maanantaita, sillä silloin on tiedossa jotain herkkua kun "isoveli" täyttää 8 vuotta!

1 kommentti:

  1. Terkkuja pojille :) Tuleekos teille mitään kuvagalleriaa tänne blogiin???

    On niin hienot systeemit etten osaa käyttää, mutta me Tirpan kanssa täältä Kokkolasta vaan asialla :D

    VastaaPoista