Sivut

27.8.2009

Benin Kokkolan reissu 22-26.8.2009

Nyt ollaan reissusta palattu takaisin Vantaalle ja täytyypä sanoa että reissu teki hyvää poitsulle ja tietysti myös emännälle. :) Beni nautti ihan silminnähtävästi kun sai joka päivä juoksennella vapaana lähestulkoon rajattomasti. Usealle päivälle oli myös ihania koirakavereita joiden kanssa peuhata!


Maanantaina (24.8.) kävimme lapsuudenystäväni Annastinan vanhempien Pk. Collien, Fannin, kanssa peuhaamassa. Aivan ihana neitokainen joka myös osasi antaa sopivan vastuksen nuorelle aussipojan alulle! Kuvat: Emma Rajaniemi.


(kuvat saat suuremmiksi niitä klickaamalla!)


Pitihän sitä kaverin leluakin vähän maistaa... :)



Tiistai-iltana (25.8) oli taas sitten Labradorinnoutaja Sennin vuoro näyttää miten kivaa vesileikit ja hiekassa pyöriminen on! Tämä oli Benin ensikosketus rantaveteen. Kuvat: minä itse.


Ensin katsotaan miten se toveri sen oikein tekee...uimaan asti poitsu ei kuitenkaan uskaltanut.



Vähän poseerausta... ;)



...ja eikun suihkuun...!



Kotiin palattiin keskiviikko-iltana. Toisin kuin menomatkalla, tulomatkan ajelimme ilman pysähdyksiä ja hienosti poitsu jaksoi! Illalla virtaa olikin kuin pienessä kylässä...
... mutta kivaa oli!

Kiitos kaikille koirakavereille ja Pia:lle, joka leikkasi poitsun kynsiä! :) Erityiskiitokset vielä veljelleni ja hänen avokilleen Johannalle, jotka niin ystävällisesti antoivat meidän yöpyä luonaan.

2 kommenttia:

  1. Voi että, kiitos vaan itsellesi visiitistä, oli tosi kivaa :) Ja ps., ihania noi hauvojen uimakuvat! <3
    -Johanna

    VastaaPoista
  2. Oho kappas sullaki blogi koirille (: tosi kiva.

    -emma

    VastaaPoista