Sivut

7.3.2013

No siis kyllä me elossa ollaan

...on vaan ollut niin pirun inhottavia kelejä tai ekstemppore lähtöjä ettei oo viitsiny tai ehtinyt kameraa ulkoiluttamaan. Nyt on kuitenki vähän kuvasatoakin luvassa loppua kohden sekä tältä päivältä että pari päivää sitten. Eli toisinsanoen kyllä täällä vielä elossa ollaan ja voidaan hyvin - koko porukka! Ihan mahtavaa kun päivät on pidentynyt, vielä kuudelta on valoisaa ja mukava temmeltää pihalla! Liukasta on mutta siksi pelto onkin hyvä paikka kun sinne ei ole jäätä ilmestynyt! Nyt oli hieman liian myöhänen aurinko mikä tuon lumen kanssa aiheutti vähän ongelmia kuvaamisen suhteen mutta kyllä se siitä... Ens kerralla vähän aiemmin liikkeellä!

Mellu on alkuvuodesta uusinut rokotukset ja muutenkin oli Pentti Tapion mukaan hyvässä kunnossa hammaskiveä lukuunottamatta. Se mennään poistattamaan jahka saan ajan varattua niin sitten on taas hyvä. Aina vaan jännittää tuollaisen hyvän ikäisen koiran (11,5v) rauhoittaminen..

Benikin voi hyvin - virtaa on kuin pienessä kylässä! Pesin sen hiihtolomalla ja siitä tuli taas melkonen pallero, karvat taittuu niin että persus näyttää yhtä leveältä kuin jalkakäytävät. Benillä oli maailman paras hiihtoloma, kun "iskä" kävi täällä.

Ja sitten, niitä kuvia - olkaa hyvä;



























no tuuksää...?



...kyllä oli mukavaa.

2 kommenttia:

  1. oi voi voi ku iihania kuvia =) ! <3

    VastaaPoista
  2. Hahaa, tulihan niitä päivityksiä sieltä! :D
    Meillä on pääsiäisenä muutto isompaan kämppään ja vihdoin se ukkokin tulee tännepäin Suomea asumaan. Muuton jälkeen päästään vasta kunnolla asettumaan aloillemme, mutta koen kyllä jo melko hyvin kotiutuneeni tänne Turkuun. :) Intolla nämä muutokset on tullut esiin eroahdistuksena, voihan kökkö! Ja nyt vielä tulee taas uus muutto, mutta päästään rauhallisempaan taloon/alueelle ja isompaan asuntoon ja "iskäkin" tulee meidän kanssa asumaan, niin toivottavasti eroahdistukset vielä kaikkoaa! Ilmatkin koko ajan lämpenee ja sitä mukaa lenkit pitenee. Kunhan vielä pääsisi agilitynkin makuun taas niin sekin rauhottaisi Intokaista... :)

    VastaaPoista