Sivut

9.6.2011

Kokkola - Day 3

Kolmas tuskaisen kuuma hellepäivä. Eilistä hellettä yritettiin helpottaa käyttämällä äitini kanssa koiria uimassa Koiviston hiekkamontuilla. Beni meni kuin kala vedessä mutta Melvin korkeintaan kasteli etutassujaan. Seurana meillä oli melkoisesti mäkäräisiä mutta ei se menoa estänyt. Kotiin tultua yritin kuivata Beniä huolellisesti pyyhkeellä, jottei näillä helteillä pääsisi mitään hotspotteja syntymään. Tänään turkki on kuitenkin vaikuttanut hyvältä ja olen sitä yrittänyt sormin haroa että vieläkö löytyy kosteutta. Turkki on muutoin aivan upea! En tiedä mitä ihanaa vettä se on mutta Benin turkki on kuin L'Oréalin mainoksesta! :) Se on liukas, silti sopivan karhea ja kiiltää kuin mikäkin. Tätä lisää! Hiiteen Ring-5 shampoot ennen näyttelyä - me käydään hiekkamontuilla! :D

Tänään ei ollakkaan vielä kummempaa tehty kuin normi ulkoilut hihnassa ja ilman. On niin kuuma, etten tohdi edes itse olla pihalla....ilmastoitu auto tuntuu tällähetkellä houkuttelevimmalta vaihtoehdolta... Kuviakaan en ole vielä ottanut kun koirien kielet vain raahaisivat maata. Sisällä on tarjolla paljon vettä jonka seassa Nutrisal-jauhetta, jos se hieman auttaisi nesteytystä pysymään kohdallaan.

Käsittääkseni näiden helteiden tulisi helpottaa viikonloppuna ja ainakin alkuviikosta tulisi jotain toimintaa jo kehittää, koirillekkin.

Over and out.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti