Sivut

8.5.2011

Uusia tuulia!

Meidät on Benin kanssa hyväksytty HSKH:n agilityn alkeisryhmään joka alkaa torstaina 12.5 ! Perjantaina kävimme Ojangon kentällä jälleen pyörimässä ja tutustumassa menoon ja lopuksi hieman harmittavasti portilla yksi terrieriuros juoksi äristen Benin päälle, mutta ei onneksi saanut aikaiseksi suurempia haavereita. Tämän jälkeen heitettiin heti leikiksi ja kierrettiin kenttää uudelleen ja mentiin samasta kohdasta, jottei jäisi mahdollisia ikäviä muistoja kummittelemaan. Benin auspai-ystävä Maisa oli suuri tuki ja turva kun jatkettiin kentällä oloa. Onneksi Beni on melko kova koira joka ei pienistä hätkähdä mutta aikahan sen näyttää. Toistaiseksi kaikki hyvin!

Tarkoitus olisi nyt vielä pari kertaa alkuviikosta käydä kentällä jottei tilanne olisi niin ihmeellinen itse harjoitusten alkaessa.

Tässä vielä kuva herrasta äitienpäivänä auringon paisteessa:



Ikää 2v 1kk - Paino n. 30,5kg

1 kommentti:

  1. Ompa komia kuva Benistä!!
    Teilläki alkaa agility-harrastus, ihanaa! Se on kyllä aivan mahtava laji, siitä nauttii yhtä paljon niin koira ku omistajaki! :D Intoki on osottautunu ylettömän upiaksi agilitaajaksi, siis aivan mahtavat powerit ja innokkuus tuolla pienen pienellä epelillä sitä lajia kohtaan ja yhistettynä tuo sen älykkyys niin poikahan ponjaa kaiken niin nopiaa että ite saa kattua äimänä! ;)

    VastaaPoista