Sivut

28.6.2010

Uintia ja hyviä kelejä

Muutama päivä on taas hurahtanut vaikka oli tarkoitus päivittää blogia lähestulkoon päivittäin täältä mökiltä ja reissun päältä. Syynä kuitenkin on se että netti lakkasi toimimasta juuri ensimmiäsen päivityksen jälkeen ja tänään se saatiin kuntoon. Tässä kuitenkin pieni tiivistelmä mökkielämän tapahtumista.

"Vieraita" on koirille riittänyt mökille yli kymmenkunta, mikä on mahtavaa harjoitusta. Kaikki meni hyvin eikä ongelmia ollut. Koirat nauttivat mökkeilystä ja ihmisten seurasta. Beni on nyt oppinut uimaan ja pitää siitä kovasti. Vedestä nousun jälkeen on vedettävä spurtti tuuletukseksi mahtavasta fiiliksestä :) Tänään poitsu kuitenkin tipahti laiturilta ottaessaan kiinni vesiroiskeita. Tasapaino vähän petti ja hupskeikkaa veteen mentiin. Itse olin juuri menossa uimaan, joten suurta vahinkoa ei käynyt sillä uinti sujui mainiosti mutta Beni ei heti huomannut ettei laiturille pääsekkään vedestä takaisin, vaan on uitava rantaan. Minä sitten uin Benin kanssa rantaan ja Beni sitten saattoi minut rannasta takaisin uimatikkaille laituria pitkin. Kehuin kokoaika kovasti kun poika tipahti veteen ja kannustin uimisessa. Hienosti se ui perässäni rantaan eikä edes yrittänyt "pelastaa" tai tulla "siivellä" :) Haukkumista kuitenkin laiturila tapahtuu, olihan se shokki nähdä miten ihmiset hyppäsivät veteen ja katoavat hetkeksi pinnan alle. Kaikki kuitenkin kunnossa ja häntä heilui kun lauma oli taas koossa.

Melvin on ollut väsynyt mökkeilystä, sen verran paljon elämää ollut ympärillä ja irti saanut olla melkeinpä viikon, joten tietysti ihmisten perässä on tullut kuljettua. Onneksi kuitenkin on nukkunut paljon ja yhtenä päivänä otin Benin mukanani rantaan, jotta Melvin sai rauhassa jäädä lataamaan akkujaan. Takaisin tullessa odotti taas virkeä harmaaleijona <3












Juhannus... :)

Näissä merkeissä jatketaan vielä koirien kanssa nyt toista yötä putkeen kolmestaan mökillä. Loppuviikoksi on tarkoitus suunnata takaisin Vantaalle.

1 kommentti:

  1. No hienoja kuvia olet napsinu pojista:) Uintiasioissa Kaapon mielestä ne spurtit ja tuuletukset kuuluu asiaan, ensin ravistellaan, sit kiehnätään pensaissa ja lopuks hiekassa...nom nom sanoo Kaapo. Mukavia uintipäiviä teille sinne löhöilyn pariin, me painellaan just aamusauvoille:) Pirjo

    VastaaPoista